Szerezz sok látogatót, Facebook like-olót, Twitter követőt!

Működésben a bajnai-kormány

Egyre többen ismerik fel, hogy nem érdemes házban lakni. A bajnai-kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy kielégítse a lakosság természet utáni vágyódását, hiszen a bankok részéről egyre változatosabb hitelcsapdák állnak rendelkezésünkre. Mindeközben a közszolgálati vezetők is igyekeznek jó benyomást tenni az egyszerű állampolgárokva, azáltal, hogy megmutatják milyen végkielégítések járnak egy egyszerű közalkalmazott számára. Ezzel is bizonyítva, hogy a normális családi háttérrel rendelkező, feddhetetlen politikusnőnk nem a levegőbe beszél amikor regnáló kormányuk érdemeit ecseteli.

Kedves látogatók / Dear visitors
,
Az elmúlt egy hónapban a világ 15 országából látogattátok meg a blogomat.
Köszönet érte!


In the past one month my visitors came from 15 countries of the whole world.
Thanks for it!

Az alábbi felsorolás a látogatók száma szerint rendezett / This list ordered by visitors count.

Magyarország (Hungary)
Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Nyiregyhaza, Pecs, Veszprem, Szekszard, Gyomaendrod, Eger, Cegled, Letenye, Komarom, Bekescsaba, Dunaujvaros, Kaposvar, Nagykanizsa, Kiskunhalas, Zalaegerszeg, Siofok, Gyor, Vac, Jaszbereny, Szolnok
United Kingdom
Croydon
Slovakia
Pozsony (Bratislava)
Nyitra (Nitra)
Somorja (Samorin)
Érsekújvár (Nove Zamky)
Romania
Székelykeresztúr (Cristuru-Secuiesc)
Brassó (Brasov)
Denmark
Albertslund
Austria
Graz
Germany
Ingolstadt
Czech Republic
Prague
Taiwan
San-Ch'Ung
Poland
Warsaw
United States
Plano
Norway
Oslo
Brazil
Sao Paulo
Canada
Winnipeg
Netherlands
Tilburg

Kommunistákból politikai terroristák Európa szívében
, ,
Kicsivé lett országunk, Magyarország hányattatott sorsa nem ebben a században kezdődött, mint a súlyosan soviniszta Szlovákiáé, ahol nemrég fogadták el a magyarellenes nyelvtörvényt, miszerint nem lehet hivatalokban magyarul megszólalni. Mégis, az utóbbi hónapokban olyan felháborító, a demokrácia álarca mögé bújtatott koncepciós eljárások indulnak hazafiak ellen, és olyan, még a látszattal sem törődő, politikai nyomásra született rendőri „intézkedések”, amelyek mellett nem lehet elmenni szó nélkül.

2009. június 6-ára bejelentett a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom egy rendezvényt. A szokásos Trianon-emlékfelvonulást szerették volna megtartani, amit évről-évre mindig, békésen, méltóságteljesen a magyarság legnagyobb tragédiájára emlékezve. 1920-ban megcsonkították hazánkat: elvették területének két harmadát, és 3 millió magyar került idegen ország alá. Egy egységes, békés, Isten által teremtett országot daraboltak fel mesterségesen. Az emlékező rendezvényt betiltották – holott a rendőrség felé csak bejelentési kötelezettsége van az állampolgárnak – közlekedési okokra hivatkozva. Hiába jelentette be máshova a rendezvényt a mozgalom, azt is betiltották hasonló, mondvacsinált indokokkal. Érdekes, hogy pl. a buziknak minden évben odaadják Budapest egyik legforgalmasabb útját, míg a hazafiaknak apró, mellékutakat sem engedélyeznek. Egyértelművé tették a rendőrség képviselői: ha megtartjuk a rendezvényt, akkor brutálisan szétverik. Hogy miért tették volna ezt? Mert másnap EP-választásokat tartottak az országban, és az esti hírekben jól jött volna, hogy „a szélsőjobb megint randalírozott”. A Jobbik így nem biztos, hogy fényesen szerepelt volna. A HVIM nagyon bölcsen egy héttel később tartotta meg a rendezvényét, ami békésen véget is ért, mintegy 3-4.000 fő részvételével.


Az események azonban több szálon folytak. 2009. április 8-án, szerdán letartóztattak négy férfit, akik korábban nemzeti rendezvényeken tűntek fel. Letartóztatásukkor azzal gyanúsították őket, hogy szocialista képviselők ellen merényletet terveztek. Ők a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadítási Hadsereg tagjai –a vád szerint. Koncepciós eljárásra mutat számos jel, azonban a vád igen súlyos: terrorizmus. A négy letartóztatott és szemmel láthatóan igazságos eljárásra nem számító férfi családjának pénzt kezdtek el gyűjteni hazafiak, a pénzgyűjtésben egy ismert hazafi, Budaházy György járt az élen, aki nem mellesleg a Szent Korona Rádió egyik, szókimondó műsorvezetője is. Budaházy június 17-én bement a rendőrség Teve utcai központjába, hogy június 27-re, a Venyige utcába tervezett tüntetésével kapcsolatban egyeztessen. Ekkor letartóztatták és terrorizmussal, illetve két rendbeli emberölés előkészítésének gyanújával vádolták meg. Draskovics Tibor kijelentette, hogy a Magyarok Nyilainak vezetőjét sikerült elfogniuk személyében és felszámolták a magyarországi terrorizmust. Mindeközben független szakértők azon az állásponton vannak, hogy Magyarországon soha sem volt terrorizmus, és Budaházy György egyáltalán nem terrorista.

A nemzeti oldal elleni koncepciós hadjáratot a Jobbik június 7-i, EP-választásokon aratott hatalmas győzelme – 15%-át nyerte el a szavazatoknak – juttatta a csúcsra. A siker után a nemzeti oldal vezetői, vezető szervezetei üléseztek Szegeden, ami olyan eredményes volt, hogy megijedhetett a hatalom. Pár napra rá elfogták Budaházy Györgyöt, majd július 2-án jogerősen is feloszlatta a bíróság a Jobbik által létrehozott Magyar Gárda Egyesületet, ami csak névleg és személyek által köthető a Magyar Gárda Mozgalomhoz. Az illegitim köztársaság1 bírósága azonban kimondta, hogy üldözni fogják a Magyar Gárda minden tagját, még ha nincs is köze az egyesülethez.


A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom „Szabadságot a politikai foglyoknak!” jelszóval hirdetett meg egy szimpátiatüntetést július 4-re, a Szabadság térre. Ám ezt a tüntetést jogalap nélkül betiltották, mondván, hogy a szalonellenzékhez közeli szervezet szintén ott kíván rendezvényt tartani. Ekkor a HVIM vezetői helyszínváltoztatásra kényszerültek: a Bazilika melletti Szent István teret foglalták le rendezvényük megtartására. A rendőrség a demonstráció kezdete előtt egy órával rátört a Nemzeti Kávézóban megbeszélést tartó nemzeti vezetőkre, és betiltotta a rendezvényt, úgy, hogy két osztagnyi rohamrendőr igazoltatta őket a zárt szórakozóhelyen, szavakban inzultálva, sértegetve a hazafiakat. Ekkor a Gonda László által bejelentett Kossuth téri tüntetést jelölték ki helyszínül, ám a Kossuth teret és környékét, beleértve a Vértanúk terét is rekord sebességgel körbekordonozta és hermetikusan elzárta a párthadsereg. A betiltott Magyar Gárda tagjai illetve a politikai foglyok szabadon bocsátását követelők a Deák tér melletti Erzsébet térre gyülekeztek, ahol békés tüntetést tartottak, leültek a fűbe és összekapaszkodva skandálták: „Egyszerűen senkik vagytok!” „Éljen a Magyar Gárda!” „Budaházy”. A rohamrendőrök órák hosszán át állították elő őket rendkívül brutális módon, közelről szembefújták könnygázzal, rájuk tapostak, felcibálták őket a földről. Vona Gábort, a 15%-on álló Jobbik elnökét is előállították. Összesen 216 embert állítottak elő. Szemtanúk szerint tegnap meghalt egy gárdista, mert előállítása után a fejét fogta, vér bugyogott ki a száján és besárgult. Sajnos semmit nem lehet tudni róla, mert a szemtanúkat előállították és nem közölnek erről az ügyről információkat. A politikailag befolyásolt fősodrú média pedig már harsogja: a szélsőjobboldali tüntetők rátámadtak a rendőrökre, és azért kellett feloszlatni a demonstrációt.


Ezek fényében nyugodtan kijelenthetjük, hogy Magyarországon léteznek terroristák, de azok a kormányban és annak holdudvarában bújnak meg. A keresést Veres János pénzügyminiszter és Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter személyével illene kezdeni, akik a HírTv munkatársait drogügyletbe próbálták keverni úgy, hogy kocsijukba drogot rejtetnek, mert azok leleplező műsorokat készítettek róluk.

Sajnos bármilyen, Magyarországról szóló hírt az erősen átpolitizált MTI fordít le a nemzetközi média számára, nem egy példa volt már arra, hogy a magyarul is hazugságokat tartalmazó hír angolra fordítása után köszönőviszonyban sem volt a valódi eseménnyel. Bármiféle kérdés, észrevétel van, készséggel állunk a rendelkezésükre a radio@szentkoronaradio.com e-mail címen.

Magyarország államformája soha nem volt köztársaság. Az ezer éves alkotmányunkat idegen, szovjet nyomásra lecserélték, ami azóta is érvényben van, apróbb változtatásokkal. A köztársaságokat is mindig idegenek erőltették ránk, egyszer sem kérte a nép. Mi, nemzeti oldaliak ezt kimondjuk, és egyik főcélunk, hogy az eredeti alkotmányunkat állítsuk vissza a mai korhoz alakítva, a köztársaság eltörlésével.)

(Szent Korona Rádió, kuruc.info)
Communists to political terrorists in the heart of Europe
,
The unfortunate story of our torn little country, Hungary, didn’t begin in the present century as it did for Slovakia, the extremely chauvinist neighbour state. They recently codified a counter-Hungarian language act that banned Hungarian language from offices. Also, in the past few months revolting trials were held against patriotic Hungarians.

The Youth Movement of 64 Counties (Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom - HVIM) announced an event for 6th June, 2009 with the usual, peaceful Trianon commemoration. In 1920, our country was maimed: two thirds of its area and 3 millions of its citizens were taken by neighbouring countries. The announced commemoration was banned, though you only have an obligation to report the event to police because of traffic control. There was no point in arranging it someplace else, as that one got just as well banned. It’s quite puzzling since faggots every year can have one of the busiest street of Budapest, while patriots are banned from smaller side streets. Police representatives made it clear: if we make the event, they will brutally smash it. And why would they do it? Because votings for EP representatives were held the following day and it would have looked nice that in evening news the „extreme right made some trouble again”.

On 8th April, 2009 four men were arrested who were regularly seen on national events. They were accused of attempting an assassination of socialist politicians and being members of the Hungarian's Arrow National Emancipator Army (Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg). Patriotic individuals started to gather money to help the accused four, who clearly couldn’t expect a clear, truthful trial. One of the activists gathering money was György Budaházy (a co-worker of Szent Korona Rádió) who entered the Teve-street Police Headquarters on 17th, June in order to arrange upcoming demonstrations but they arrested and accused him of terrorism and two-fold preparations of murder. Home Secretary Tibor Draskovics announced that leaders of Hungarian's Arrow (Magyarok Nyilai) are in jail and so terrorism in Hungary is wiped out. Independent experts claim that there has never been terrorism in the country and György Budaházy has never been a terrorist.

The Jobbik Party gained 15% of the EP votes. On 2nd, July the jury dismissed the Hungarian Guard (Magyar Gárda) Association established by Jobbik. The jury of the illegitimate republic1 claimed that they will pursue members of Hungarian Guard.

The Youth Movement of 64 Counties (HVIM) arranged a sympathy demonstration on Liberty square (Szabadság tér) with the motto „Freedom for political prisoners!” But obviously, this event got banned as well without any legal reasons. Demonstrations were rearranged but police squads appeared everywhere, checked IDs and deliberately obstructed people. Members of the banned Hungarian Guard were demonstrating (sitting on the ground) peacefully but police used tear gas against them and also arrested many (216 people altogether) including Jobbik President Gabor Vona. Eye witnesses claim that one of the demonstrators died. Mainstream media started claiming that extreme rightist demonstrators savagely attacked policemen.

Considering the above mentioned, we can claim that terrorists do exist in Hungary but they are to fin din the government and its surroundings. You can start looking at Chancellor of the Exchequer János Veres and Home Secretary Tibor Draskovics who attempted to place drugs in the car of reporters of HírTv (News television) because they made a revealing report on them.

Unfortunately all Hungary-related news are translated by the politically influenced MTI for international media. Unfortunately there are lots of cases when news full of lies were translated in English containing even more rubbish. If you have any question or comment, we gladly stand by for your service on radio@szentkoronaradio.com.

The form of government in Hungary has never been republic. Our thousand-year-old constitution was replaced as a result of Soviet pressure, and it is still in force with minor changes. We, on the national side, claim that one of our main goals is to restore the original constitution in a modified form so as it fits current times.

(Szent Korona Rádió, kuruc.info)

Magamról

Saját fotó
Jöjj harcos bátran s dicsőn,
Ne félj, fegyverem nem mérgezem,
Vagy jöjj csalárdul s hitszegőn,
De úgy pengémet véreddel szentelem.

Támogatás

Ha megteheted, itt teheted: