Szerezz sok látogatót, Facebook like-olót, Twitter követőt!

Kommunistákból politikai terroristák Európa szívében
, ,
Kicsivé lett országunk, Magyarország hányattatott sorsa nem ebben a században kezdődött, mint a súlyosan soviniszta Szlovákiáé, ahol nemrég fogadták el a magyarellenes nyelvtörvényt, miszerint nem lehet hivatalokban magyarul megszólalni. Mégis, az utóbbi hónapokban olyan felháborító, a demokrácia álarca mögé bújtatott koncepciós eljárások indulnak hazafiak ellen, és olyan, még a látszattal sem törődő, politikai nyomásra született rendőri „intézkedések”, amelyek mellett nem lehet elmenni szó nélkül.

2009. június 6-ára bejelentett a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom egy rendezvényt. A szokásos Trianon-emlékfelvonulást szerették volna megtartani, amit évről-évre mindig, békésen, méltóságteljesen a magyarság legnagyobb tragédiájára emlékezve. 1920-ban megcsonkították hazánkat: elvették területének két harmadát, és 3 millió magyar került idegen ország alá. Egy egységes, békés, Isten által teremtett országot daraboltak fel mesterségesen. Az emlékező rendezvényt betiltották – holott a rendőrség felé csak bejelentési kötelezettsége van az állampolgárnak – közlekedési okokra hivatkozva. Hiába jelentette be máshova a rendezvényt a mozgalom, azt is betiltották hasonló, mondvacsinált indokokkal. Érdekes, hogy pl. a buziknak minden évben odaadják Budapest egyik legforgalmasabb útját, míg a hazafiaknak apró, mellékutakat sem engedélyeznek. Egyértelművé tették a rendőrség képviselői: ha megtartjuk a rendezvényt, akkor brutálisan szétverik. Hogy miért tették volna ezt? Mert másnap EP-választásokat tartottak az országban, és az esti hírekben jól jött volna, hogy „a szélsőjobb megint randalírozott”. A Jobbik így nem biztos, hogy fényesen szerepelt volna. A HVIM nagyon bölcsen egy héttel később tartotta meg a rendezvényét, ami békésen véget is ért, mintegy 3-4.000 fő részvételével.


Az események azonban több szálon folytak. 2009. április 8-án, szerdán letartóztattak négy férfit, akik korábban nemzeti rendezvényeken tűntek fel. Letartóztatásukkor azzal gyanúsították őket, hogy szocialista képviselők ellen merényletet terveztek. Ők a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadítási Hadsereg tagjai –a vád szerint. Koncepciós eljárásra mutat számos jel, azonban a vád igen súlyos: terrorizmus. A négy letartóztatott és szemmel láthatóan igazságos eljárásra nem számító férfi családjának pénzt kezdtek el gyűjteni hazafiak, a pénzgyűjtésben egy ismert hazafi, Budaházy György járt az élen, aki nem mellesleg a Szent Korona Rádió egyik, szókimondó műsorvezetője is. Budaházy június 17-én bement a rendőrség Teve utcai központjába, hogy június 27-re, a Venyige utcába tervezett tüntetésével kapcsolatban egyeztessen. Ekkor letartóztatták és terrorizmussal, illetve két rendbeli emberölés előkészítésének gyanújával vádolták meg. Draskovics Tibor kijelentette, hogy a Magyarok Nyilainak vezetőjét sikerült elfogniuk személyében és felszámolták a magyarországi terrorizmust. Mindeközben független szakértők azon az állásponton vannak, hogy Magyarországon soha sem volt terrorizmus, és Budaházy György egyáltalán nem terrorista.

A nemzeti oldal elleni koncepciós hadjáratot a Jobbik június 7-i, EP-választásokon aratott hatalmas győzelme – 15%-át nyerte el a szavazatoknak – juttatta a csúcsra. A siker után a nemzeti oldal vezetői, vezető szervezetei üléseztek Szegeden, ami olyan eredményes volt, hogy megijedhetett a hatalom. Pár napra rá elfogták Budaházy Györgyöt, majd július 2-án jogerősen is feloszlatta a bíróság a Jobbik által létrehozott Magyar Gárda Egyesületet, ami csak névleg és személyek által köthető a Magyar Gárda Mozgalomhoz. Az illegitim köztársaság1 bírósága azonban kimondta, hogy üldözni fogják a Magyar Gárda minden tagját, még ha nincs is köze az egyesülethez.


A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom „Szabadságot a politikai foglyoknak!” jelszóval hirdetett meg egy szimpátiatüntetést július 4-re, a Szabadság térre. Ám ezt a tüntetést jogalap nélkül betiltották, mondván, hogy a szalonellenzékhez közeli szervezet szintén ott kíván rendezvényt tartani. Ekkor a HVIM vezetői helyszínváltoztatásra kényszerültek: a Bazilika melletti Szent István teret foglalták le rendezvényük megtartására. A rendőrség a demonstráció kezdete előtt egy órával rátört a Nemzeti Kávézóban megbeszélést tartó nemzeti vezetőkre, és betiltotta a rendezvényt, úgy, hogy két osztagnyi rohamrendőr igazoltatta őket a zárt szórakozóhelyen, szavakban inzultálva, sértegetve a hazafiakat. Ekkor a Gonda László által bejelentett Kossuth téri tüntetést jelölték ki helyszínül, ám a Kossuth teret és környékét, beleértve a Vértanúk terét is rekord sebességgel körbekordonozta és hermetikusan elzárta a párthadsereg. A betiltott Magyar Gárda tagjai illetve a politikai foglyok szabadon bocsátását követelők a Deák tér melletti Erzsébet térre gyülekeztek, ahol békés tüntetést tartottak, leültek a fűbe és összekapaszkodva skandálták: „Egyszerűen senkik vagytok!” „Éljen a Magyar Gárda!” „Budaházy”. A rohamrendőrök órák hosszán át állították elő őket rendkívül brutális módon, közelről szembefújták könnygázzal, rájuk tapostak, felcibálták őket a földről. Vona Gábort, a 15%-on álló Jobbik elnökét is előállították. Összesen 216 embert állítottak elő. Szemtanúk szerint tegnap meghalt egy gárdista, mert előállítása után a fejét fogta, vér bugyogott ki a száján és besárgult. Sajnos semmit nem lehet tudni róla, mert a szemtanúkat előállították és nem közölnek erről az ügyről információkat. A politikailag befolyásolt fősodrú média pedig már harsogja: a szélsőjobboldali tüntetők rátámadtak a rendőrökre, és azért kellett feloszlatni a demonstrációt.


Ezek fényében nyugodtan kijelenthetjük, hogy Magyarországon léteznek terroristák, de azok a kormányban és annak holdudvarában bújnak meg. A keresést Veres János pénzügyminiszter és Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter személyével illene kezdeni, akik a HírTv munkatársait drogügyletbe próbálták keverni úgy, hogy kocsijukba drogot rejtetnek, mert azok leleplező műsorokat készítettek róluk.

Sajnos bármilyen, Magyarországról szóló hírt az erősen átpolitizált MTI fordít le a nemzetközi média számára, nem egy példa volt már arra, hogy a magyarul is hazugságokat tartalmazó hír angolra fordítása után köszönőviszonyban sem volt a valódi eseménnyel. Bármiféle kérdés, észrevétel van, készséggel állunk a rendelkezésükre a radio@szentkoronaradio.com e-mail címen.

Magyarország államformája soha nem volt köztársaság. Az ezer éves alkotmányunkat idegen, szovjet nyomásra lecserélték, ami azóta is érvényben van, apróbb változtatásokkal. A köztársaságokat is mindig idegenek erőltették ránk, egyszer sem kérte a nép. Mi, nemzeti oldaliak ezt kimondjuk, és egyik főcélunk, hogy az eredeti alkotmányunkat állítsuk vissza a mai korhoz alakítva, a köztársaság eltörlésével.)

(Szent Korona Rádió, kuruc.info)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ne hagyd szó nélkül!

Magamról

Saját fotó
Jöjj harcos bátran s dicsőn,
Ne félj, fegyverem nem mérgezem,
Vagy jöjj csalárdul s hitszegőn,
De úgy pengémet véreddel szentelem.

Támogatás

Ha megteheted, itt teheted: